multiblog.hu család tagja

Innivaló.hu

Az italok blogja

A Coca-Cola első alkalommal a cég történetében alkoholos italokat kezdd el értékesíteni. No, nem kell aggódni, hogy ma már a sarki boltban megvehetjük, mert az azért odébb van. Először japánban kerül sor az értékesítésre.

A cég októberben hivatalosan is árusítani fogja Japánban a Lemon-do alkoholtartalmú üdítőitalt. A citromos ízű ital 2018 májusában debütált Japán legdélibb szigetén, Kyushuban , három fajtájú, 3 és 7% közötti alkoholtartalommal.

Egyébként a cégvezetők az új alkoholos italt a Coca-Cola piacának csak egy “speciális részére” hozták létre, valószínűleg japán ebben exkluzív marad.
“Nem hiszem, hogy a világ minden táján az embereknek alkoholos Coca-colát kellene innia. Japánnak nagyon különleges és egyedi kultúrája van, ezért sok ott bemutatott termék, máshol nem is lesz népszerű.”

A vállalatnak nagyobb reménye van az új kávétermék tömeges fellebbezésére. A Coca-Cola With Coffee , a 2006-os sikertelen Coca-Cola Blak riff újragondolása lesz és 2019 végére 25 nemzetközi piacon indul el.

Forrás: CNN

Kövessetek minket a facebookon is!


Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!